Inspiratie & adviesgesprek

Je hebt vast ideeën en wensen voor je tuin, maar je weet niet precies hoe je eraan moet beginnen. Wij komen graag naar je toe, overlopen alle tuinwensen en denken ter plekke met je mee. We zorgen voor reële en verassende ideeën. Bij een inspiratie- en adviesgesprek helpen wij u graag verder met al uw vragen en geven wij tuinadvies op maat in de vorm van een gesprek, ruwe schets en/of concepttekening.

meer info…

Concept & ontwerp

Als u naar aanleiding van het inspiratie- en adviesgesprek iets concreet uitgetekend wilt hebben, komen we graag naar U voor een ontwerpsessie ter plekke. We starten de sessie met een uitgebreide analyse van de bestaande factoren. Hierna wordt een conceptschets opgemaakt, waarbij diverse mogelijkheden van de ruimte worden onderzocht. Een aantal opties worden geschetst en gepresenteerd door middel van een plattegrondtekening op schaal. Referentiebeelden en schetsen worden gebruikt om de gewenste sfeer over te brengen. Bij een conceptontwerp krijg je een ingekleurde tuinplattegrond en een faseringsplan. Met dit resultaat krijg je een toekomstbeeld dat je stapsgewijs kan uitvoeren.

Een vervolgfase hierop is de uitwerking van een beplantingsplan, een verlichtingsplan of een bouwkundig tuinelement zoals een (zwem)vijver, tuinkast, buitenkeuken en zit-of ligbank. Uitvoeringsplannen en detailplannen worden opgesteld om de aannemers in staat te stellen de totaalopdracht te begrijpen en kwaliteitsvol uit te voeren.

meer info…

Aanleg & begeleidingsfase

Wij adviseren en begeleiden je graag vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering. Aan de hand van een totaalconcept komen we tot een kwalitatief hoogstaand resultaat. We helpen u de juiste keuzes maken en begeleiden u doorheen het traject.

meer info…