Veldambulance als mobiel kantoor

We pakken onze ontwerpmethode wat anders aan door tijd te spenderen in de tuin die we vormgeven. Met een mobiel kantoor komen we elke dag in een andere, vaak inspirerende, werkomgeving. Het ter plekke analyseren, schetsen en ontwerpen brengt kwaliteit in het ontwerp.

Bij een schetsontwerpsessie komen we, afhankelijk van de omvang, één of meerdere dagen in de buurt van de tuin staan. We gaan letterlijk met stoel en tafel in de tuin zitten en bepalen zo de beste plek voor een terras, bomen of een zwemvijver. Op het einde van het bezoek krijgt de klant het schetsontwerp te zien waarop die meteen feedback kan geven voor de verdere uitwerking. Met deze specifieke aanpak kunnen we jullie als klant beter en sneller van dienst zijn. Naargelang het type project werken we samen met ingenieur-architecten, binnenhuisarchitecten, aannemers en specialisten uit het vakgebied om samen tot een kwalitatief, ecologisch en budgetvriendelijk totaalconcept te komen.

Maar niet alleen in de ontwerpfase is een rijdend kantoor een slimme aanpak. Ook bij de aanleg en uitvoering kunnen we aanwezig zijn tijdens de belangrijke werken. Zo heeft het uitvoerende team de mogelijkheid om vragen te stellen bij het ontwerp en kunnen wij in tussentijd verder werken aan andere projecten in ons mobiel kantoor.